Om at synge i kor

😀.

Nim Sangkor afskaffer kedelig ventetid 🤩   Kontakt Thue Dick tlf. 75751832

Tekniske hjælpemidler giver “kor til tiden”

I Nim Sangkor behøver man sidde stille og vente, mens andre lærer deres stemmer. Alle stemmegrupper går nemlig samtidig ud i hver sit lokale, hvor melodierne gennemgås på fire CD-spillere. Når man efter et kvarter samles igen, kan man straks prøve at synge sangen flerstemmigt sammen med dirigenten. Denne service står de to kors fælles leder for. Med en solid universitetsuddannelse i musik i ryggen og en fortid som amatør-rockmusiker og som højskole- og gymnasielærer, har han redskaberne til at arrangere sangene for kor, så de er spændende at synge og lytte til, og samtidig iørefaldende at lære.

CD’erne kan også bruges til at øve til derhjemme, og nye deltagere får simpelthen et par CD’er med hjem, så de hurtigt kan lære korets sange og være med på lige fod. Det er derfor ikke altafgørende, om man hopper ind ved sæsonstart eller senere. I øvrigt er man altid velkommen til at komme og snuse en gang eller to og se, om det er noget 

                                              

Sangglæde og sammenhold i vinterhalvåret

“Nim Sangkor” kor byder velkommen

Fra starten af september bliver Nim Skoles aula igen fyldt hver tirsdag aften, - nej, ikke med hujende skolebørn, men med ivrige sangere med nodehæfte i den ene hånd og kaffekurven i den anden. Aftenen starter med stemmeopvarming og et par numre fra højskolesangbogen, og så er man parat til at gå i kast med aftenens nye stykke musik, der kan være en operette-eller revyvise, et stykke klassisk musik, eller noget moderne, rytmisk. Som regel synger man på dansk.

 

Korsangen er en lejlighed til at "rulle sig ud" og motionere stemmen og humøret i selskab med andre. Her i koret knyttes nye venskaber, og gamle holdes ved lige. Dørene er åbne for nye interesserede, også uden korerfaring, og der er altid en flok nye ansigter, når sæsonen begynder. Man behøver hverken at kunne læse noder eller at have en specielt skolet stemme for at være med.

 

Koncerterne er årets højdepunkter. Det er altid en fornøjelse for de cirka femogtyve sangere at høre sangstemmerne klinge i kirker og forsamlingshuse,. Koret skal desuden på et par længere bus-udflugter og bl.a. gense sine venne-kor fra Langeland. Det er sjovt at være afsted, tage på sight-seeing,  og dejligt at tjene penge på den måde og reducere rejseudgifterne

 

                                                                      

 

 

Kirkekoncert

også sanger der ikke kan noder

🤪 😀 Sang der løfter stemningen 😲🙂

Munterhed under optræden i Vinding Kirke og Forsamlingshus. Ring og aftal arrangement med os på 75 75 18 32

Overskrift 1

sangkor